Mi Despertar Cuántico
Mi Despertar Cuántico 

Em dic Àngels Campà i vaig començar a interessar-me pels fenòmens paranormals a una edat molt primerenca. Als 10 o 12 anys ja m'interessaven temes tan diversos com la presència de moais a l'illa de Pasqua, la vida i (sobretot) la mort a l'antic Egipte i el fenomen de la reencarnació entre altres. El 1970, no era gens habitual que una nena d'aquesta edat s'interessés per aquests temes. 

 

Quan als 15 anys, per "causalitat", va caure a les meves mans un tarot de Marsella i vaig començar a "jugar" amb ell, va passar que tot el que deia als que "jugaven" amb mi resultava ser cert. Quan els parlava de la seva situació actual o del seu passat i em preguntaven com ho feia per indicar de forma tan clara el seu estat d'ànim o els processos que estaven vivint, jo només era capaç de respondre que era com si algú em dictés allò que havia de dir. Molt de temps després vaig saber que el que jo feia en realitat era canalitzar la informació que els guies del consultant volien transmetre als seus fiols. Per sort, la meva família sempre ha estat capaç de respectar i entendre les meves "rareses" i quan, als 20 anys, vaig anunciar als meus pares que volia compaginar la meva feina com a mestra de llengua en una escola religiosa amb una consulta de tarot a casa van saber respectar aquesta decisió sense qüestionar-la.

 

Al llarg d'aquests anys he desenvolupat la meva pròpia tècnica de lectura del Tarot i m'he especialitzat en l'anàlisi de processos de tot tipus (amorosos, laborals, familiars, de creixement personal, etc.).Amb els anys, els meus guies espirituals m'han mostrat altres camins a seguir i durant les meves meditacions m'han estat canalitzades diverses fórmules per elaborar elixirs de guarició a partir de minerals. També treballo amb ungüents elaborats a partir de tintures alcohòliques per a les quals jo mateixa recullo les plantes i les macero personalment. Aquest procés de maceració alcohòlica pot durar, en alguns casos, més d'un o de dos anys. 

 

Un dels ensenyaments que m'han estat canalitzats és una tècnica de restitució del nostre ADN Energètic original. Aquest ADN energètic respon a aquells objectius que ens hem marcat per a realitzar en la nostra vida actual i inclou tots aquells aprenentatges que hem realitzat en les nostres vides anteriors. El nostre ADN biològic s'ha creat d'acord i seguint aquest patró energètic establert abans del nostre naixement. La restitució de l'ADN Energètic ens fa més conscients del camí a seguir, ens permet també ser més objectius ja que podem veure els nostres problemes des d'una visió exterior. Ens fa també més empàtics ajudant-nos així a ser molt més conscients de les necessitats dels éssers que ens envolten. Mitjançant la restitució de l'ADN Energètic també es millora molt la connexió amb els nostres guies espirituals. 

 

Un altre dels camps que he desenvolupat en els últims anys és el de la simbologia i la creació d'eines de protecció i de neteja energètiques (medallons, escombres, maraques, sonalls, etc.). Per la meva sorpresa alguns dels símbols que m'han estat canalitzats i per als que se m'ha indicat el significat els he pogut trobar en temples egipcis. Alguns d'aquests símbols i eines m'han permès realitzar veritables salts quàntics en el meu procés d'aprenentatge i de connexió amb els meus guies. 

 

En l'actualitat compagino la meva feina en el camp energètic amb el meu treball com a professora a la Universitat. Les meves classes comencen sempre amb uns minuts de meditació amb els estudiants la qual cosa afavoreix un clima molt adient per a l'aprenentatge.

Mi Despertar Cuántico
08224 Terrassa

  

+34/937880497

 

 Formulario de contacte.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Mi Despertar Cuántico