Mi Despertar Cuántico
Mi Despertar CuánticoAmb els anys, els meus guies espirituals m'han mostrat altres camins a seguir i des de 2007 m'han dirigit perquè treballi fent elixirs i ungüents de guarició a partir de minerals, olis i alcohols. Els elixirs de minerals actuen imprimint el patró energètic de les gemmes seleccionades a l'aigua diamantina que utilitzo per a la seva elaboració. Aquests elixirs són molt útils quan no es poden portar sobre el cos els minerals necessaris per tractar un dolor, un estat emocional o una manca energètica. Totes les fórmules que preparo m'han estat canalitzades pels meus guies durant les meves meditacions i de vegades poden incloure més de 20 ingredients diferents. Els meus elixirs són sempre d'ús extern, s'apliquen directament sobre els txackres i en cap cas s’han d'ingerir. Tots els elixirs estan preparats de manera artesanal amb gemmes, minerals, olis i/o tintures alcohòliques. També treballo amb ungüents elaborats a partir de tintures alcohòliques per a les quals jo mateixa recullo les plantes i les macero de manera artesanal. Aquest procés de maceració alcohòlica pot durar, en alguns casos, diversos anys. 


CATÀLEG D'ELIXIRS

 

• Abundància: Aquest elixir ajuda a obtenir abundància d'allò que es desitja. Algunes de les peticions poden ser: abundància de clients per a un negoci, abundància de treball, abundància de diners, abundància de sort, etc. Atenció és molt important precisar correctament allò del què es vol tenir abundància. No és el mateix demanar abundància de treball que abundància de treball ben remunerat ... És important que en el moment de fer la petició la persona es centri en allò del què vol obtenir abundància i no en el fet que ara no ho té. Si pensa més en allò que no té que en el què desitja, no obtindrà l'abundància desitjada. Polvoritzar a les mans i sobre el 3r i 4rt txackra a la vegada que es formula el desig. Realitzar aquest ritual dues vegades al dia durant 7 dies, si és possible just abans i durant la lluna plena. No fer-ho en quart minvant. 

 

• Ajuda a l'estudi: Aquest preparat ajudarà a què els estudiants es concentrin, memoritzin i comprenguin el que llegeixen. Els ajudarà també a trobar les tècniques d'estudi i d'aprenentatge més adequades a la seva personalitat. Mitjançant l'ús d'aquest elixir desenvoluparan les seves capacitats d'aprendre mitjançant els inputs auditius, visuals i sensori-motors. Aquest elixir calmarà els nervis previs als exàmens i ajudarà l'estudiant a afrontar les proves amb la tranquil·litat necessària. L'ajudarà també a expressar les seves idees de forma clara i precisa. No s'hauria de fer servir únicament en època d'exàmens ja que ajuda a assimilar i a aprofundir en allò que s'està estudiant. L'ús continuat d'aquest elixir donarà gust pels estudis, la lectura i les ganes de conèixer cada vegada més coses. Es pot utilitzar-lo en anar a dormir, polvoritzant sobre el coixí i després de llegir els apunts, posar-los sota el coixí, al dia següent tornar a llegir el que es volia comprendre. No s’ha de posar tot un llibre, només uns capítols, apunts, etc. Polvoritzar a l'habitació uns minuts abans de començar a estudiar o a fer les tasques de classe. Polvoritzar també sobre el 3r, 4rt, 5e txackres. La nit anterior a un examen polvoritzar en el 4rt i 5e txackres, repetir les polvoritzacions en aixecar-se i abans de l'examen. 

 

• Emocional: Treballa per eliminar la por, la ira, la rancúnia, la tristesa, l'angoixa o la frustració que sentim en situacions de la nostra vida quotidiana. Elimina les toxines alliberades per les nostres emocions o per les emocions de les persones que ens envolten a la feina o a la nostra família. És molt útil en situacions en què hem de prendre decisions en relació als nostres sentiments. Aquest elixir ens condueix a prendre la decisió adequada de forma natural i sense que ens causi cap trauma. Ens condueix pel camí de la reflexió de forma natural i ens permet avançar cap a un nou futur. Els seus efectes es poden sentir en tres setmanes d'ús continuat. Realitzar 1 o 2 polvoritzacions en el 4rt i 5e txackres un màxim de 4 vegades al dia. En cas de dolors o contractures musculars a l'esquena, aplicar 3 pulsacions al punt dolorós i els seus voltants. Encara que es pot utilitzar durant períodes llargs, és convenient una única polvorització diària quan la persona NO s'enfronta a situacions emocionals complexes o traumàtiques. 

 

• Desbloqueig de xacres: Elimina les bombolles de negativitat incrustades en els canals energètics facilitant el pas de l'energia pel cos. Desbloqueja els txackres que estan tancats. Aplicar de peu, polvoritzar una vegada a cada entrada i sortida de txackra començant pel primer i seguint fins al 7e txackra. Aplicar preferentment a la nit just abans d'anar a dormir. Es pot aplicar durant el dia sempre que després d'usar-lo la persona es mantingui descansant uns 15 minuts. 

 

• Equilibrador energètic: Ajuda a recuperar l'estabilitat energètica. Equilibra els txackres de manera natural. Treballa contra la migranya al reequilibrar les energies. Ajuda a regular la hiperactivitat i atenua la síndrome de deficiència d'atenció. Aplicar de peu, polvoritzar una vegada a cada txackra començant pel 1r i seguint fins al 7e txackra. Aplicar preferentment a la nit just abans d'anar a dormir. Es pot aplicar durant el dia sempre que després d'usar-lo la persona es mantingui descansant uns 15 minuts. 

 

• Neteja i protecció: Aquest elixir és un excel·lent netejador d'energies negatives. Neteja en profunditat (com quan es fa neteja a fons en una casa). És convenient utilitzar dues vegades l'any a la casa barrejant-lo amb l'aigua de fregar el terra o polvoritzant-lo en l'ambient (esprai).Aquest elixir permet trencar amb el mal d'ull, la màgia negra i deixa a la persona lliure per seguir amb la seva vida, talla els amarratges.

Ritual a seguir en casos de rescat (realitzar cada dia durant 7 dies seguits):Fer una creu amb el dit mullat en l'elixir sobre 3er, 4rt, 5e, 6e i 7e txackres de la persona i dir: JO ET CONJURO PERQUÈ ABANDONIS EL MAL. ABANDONA EL COS D'AQUESTA PERSONA. DEIXA-LA LLIURE PER CONTINUAR LA SEVA CAMÍ I NO INTERFEREIXIS EN LA SEVA VIDA. JO ET COMMINO QUE LA DEIXIS LLIURE. AMB AQUESTA CREU I AMB AQUEST GEST QUEDES LLIURE DEL MAL QUE ET VA ENVAHIR. El gest és el que es fa amb els dits índex i mig de la mà dreta per simbolitzar que unes tisores estan tallant alguna cosa, fer aquesta darrera creu en el 4rt txackra. La persona es dutxarà durant els 7 dies barrejant aquest elixir al seu gel habitual i farà una neteja de la casa amb ell. Es pot fer el ritual a distància (cal foto de cos sencer, nom complet i data de naixement). 

 

• Vèncer les resistències: Ajuda a acceptar-se a si mateix. Venç la resistència al canvi que pateix l'individu de manera innata. L’ajuda a adaptar-se a noves situacions. Porta l'individu a l'acceptació i la comprensió de la nova situació desbloquejant així els nòduls bloquejats a l'estómac i els budells. Allibera la melsa de l’opressió exercida per la por. Polvoritzar 1 vegada en el 2n, 3er i 4rt txackres dues vegades al dia durant una lluna (28 dies seguits sense importar en quina fase lunar es comença a realitzar l'aplicació de l'elixir).

Mi Despertar Cuántico
08224 Terrassa

  

+34/937880497

 

 Formulario de contacte.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Mi Despertar Cuántico