Mi Despertar Cuántico
Mi Despertar Cuántico

El Meu Despertar Quàntic us ofereix:

  • Lectura de Tarot. Horaris a convenir. La sessió sol durar entre 1 i 2 hores.
  • Restitució d'ADN Energètic. Horaris a convenir. La restitució sol durar entre 2 i 4 hores en funció del nombre de participants (màxim 5 participants per sessió).
  • Taller de creació d'eines de protecció i neteja energètica (medallons, escombres, maraques, sonalls, etc.). Aquest taller es pot fer a qualsevol edat i no cal tenir coneixements previs per a la seva realització. Té una durada d'un dia sencer o de dues tardes si es realitza a Terrassa. Possibilitat de realitzar aquest taller en altres poblacions a condició que hi hagi un mínim de 5 participants.
  • Distribució de elixirs i ungüents de sanació elaborats a partir de minerals, olis i alcohols. Els formats dels elixirs són: 15ml, 30ml, 60ml  i 125ml . Els formats dels ungüents són: 30ml, 50ml i 100ml  i es poden enviar mitjançant servei de correus o de missatgeria. Les despeses d'enviament són a càrrec del comprador. 

Vols demanar hora per fer a una lectura de Tarot o per fer una restitució d'ADN Energètic?

Vols encarregar algun dels elixirs o dels alcohols de guarició? 

 

No dubtis en posar-te en contacte amb mi trucant al +34 / 937.880.497.

També pots utilitzar el formulari de contacte per sol·llicitar informació, inscriure't en els tallers o encarregar algun elixir o alcohol.

Propers tallers


Nom Horari Lloc Preu Detalls

Eines de neteja i protecció (escombra, maraca, sonall, ou de projecte) 

 

Terrassa 

30€ més el cost dels

productes utilizats per a la decoració. 

 

Cada participant podrà realitzar una eina de neteja o protecció (escombra, maraca, sonall, ou de projecte). S'ensenyarà al participant a connectar amb els seus guies per conèixer els símbols que ha d'incloure en la seva eina. El preu inclou: l'eina a realitzar així com la pintura, les pells, les cintes i les plomes necessàries per decorar-la.El preu no inclou: Els minerals i els materials metàl·llics que es vulguin utilitzar en la decoració i que aniran a càrrec de cada participant.

 

Restitució de l'ADN Energètic

 

dates a convenir

 

Terrassa

 

 

50€

 

 

La restitució de l'ADN Energètic es realitza mentre el participant es troba en estat de meditació. 

 
 

Mi Despertar Cuántico
08224 Terrassa

  

+34/937880497

 

 Formulario de contacte.

Segueix-nos a les xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Mi Despertar Cuántico